Mentorprogram



Még tavaly szeptemberben bekattant nálam valami, és úgy gondoltam, muszáj lépéseket tenni afelé, hogy még inkább fejlődhessen a wattpados közösség. Még régebben volt egy kósza ötletem egy mentorprogramról, amit néhány írótársammal sikerült most végre beindítanunk.

NEM CSAK WATTPADOSOKNAK! :)




A mentorprogram lényege az, hogy tapasztaltabb írók segítik a kezdőket abban, merre induljanak el. Ez nem csak egy bétázás, mert nem csak a szöveget javítjuk, hanem segítünk az ötletelésben, motiválásban és bármilyen személyesebb dologban. A mentorcsapatot jelenleg 11 lelkes és odaadó mentor alkotja, akik segítik a mentoráltat a fejlődésben. Van egy közös facebook csoportunk is (a linkét lent fogjátok találni), ahova heti feladatokat teszünk ki (kreatív játékok, helyesírási kvízek), rengeteg beszélgetős téma és rövid játék is van, illetve itt lehet csak "nézelődni" is, ha valaki nem szeretne még mentort.

Mentoráltnak is jelentkezhetsz, illetve mentorokat is gőzerővel keresünk, hogy minél inkább tudjuk tartani a tempót (amennyiben úgy érzed, elég tapasztalt vagy, ott vagy a helyesírásban 100%-osan, jók a leírásaid, párbeszédeid, ismered a jó karakter és cselekmény alkotóit, a kutatómunka fontosságát és persze kulturáltan meg tudod fogalmazni a véleményed akár egy teljesen kezdő író esetén is).
A jelenetkezés menetét a csoport fájlai között megtalálod (a csoport leírásában linkelve van, amit csak akkor látsz, ha már tag vagy. Jelentkezés után válaszolj a kérdésekre, különben a jelentkezésedet visszatutasítjuk! 

A csoportot pedig itt találod: https://www.facebook.com/groups/874225186034393/ (Wattpad Mentorprogram nevű zárt csoport)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések